Singlereis naar Curacao

Curaçao, hét prachtige eiland gelegen in de Caribische Zee waar jaarlijks veel Nederlanders naartoe op vakantie gaan. Het is een populaire vakantiebestemming vanwege haar mooie witte zandstranden, helderblauwe wateren en heerlijke tropische klimaat. Ga samen met andere singles op avontuur en beleef een onvergetelijke vakantie op Curaçao! 

2 Resultaten
Logies & Ontbijt

9 daagse Singlereis Dushi Curacao

Ach, wat heerlijk, een vakantie op zonnig Curaçao. Waar de zee ruist en de palmen…

€1.876
Logies

Singlereis Curacao

Lekker chillen op de Antillen! Bon Bini! Een vakantie naar Curaçao staat bij mij altijd…

€1.549

Willemstad bezoeken

Een van de bekendste bezienswaardigheden in Willemstad is de pontjesbrug. Het bijzondere aan deze brug is dat deze drijft op het water. Wanneer er een schip de haven in wil varen, wordt de brug aan een kant naar de kade geduwd. Met een beetje geluk kan je dit spektakel meemaken. Je kan de brug natuurlijk ook bewandelen en genieten van mooie skyline van Curaçao! 

Dolfinarium Curaçao

Nabij Willemstad vind je een dolfinarium dat gebouwd is aan de rand van de zee. Het sluit daarbij zoveel mogelijk aan bij de natuurlijke habitat van een dolfijn. Je kunt hier de dolfijnen van dichtbij bewonderen. Daarnaast is het zelfs mogelijk om met de dolfijnen te zwemmen. Zo wordt de ontmoeting echt interactief. De dolfijnen zijn erg vriendelijk en ze vinden het fijn om geaaid te worden. Het is een unieke ervaring om een keer te spelen met een dolfijn. 

Duiken op Curaçao

Curaçao heeft kristalheldere wateren en een prachtige onderwaterwereld. Onder water zijn zeldzame koralen en bijzondere vissen te zien. Er zijn verschillende duikscholen op het eiland die je deze onvergetelijke ervaring bieden. 

Stranden Curacao

Curaçao kent mooie stranden waar je heerlijk een dagje kunt vertoeven. Er zijn verschillende baaitjes die een bezoekje waard zijn.  Heerlijk voor een snorkelsessie langs mooie kliffen. Welke vissen kom jij tegen? 

Christoffelberg beklimmen

De Christoffelberg is de hoogste berg op Curaçao en biedt prachtige uitzicht over het eiland. Hier kun je genieten van een wandeling via verschillende paden die leiden naar de top. Er zijn een tal van planten- en diersoorten te zien op de Christoffelberg, zoals de unieke karakteristieke cactussen en de vele vogelsoorten die op het eiland voorkomen.

Klein Curaçao ontdekken

Klein Curaçao is een klein, onbewoond  eiland ten zuidoosten van Curaçao. Het eiland kent een prachtige witte strand en het is mogelijk om hier schildpadden in het wild te spotten.  De wateren zijn goed geschikt voor een snorkel- of duik sessie. Er gaan verschillende boottrips naar dit eiland. 

SingleReizen vergelijken

Benieuwd naar andere verre bestemmingen met een leuke groep singles? Bekijk de ruime aanbod vakanties op de pagina singlereizen vergelijken.