Singlereis naar Oostenrijk

Van de Dolomieten tot de Alpen of verder naar het noorden tot Wenen of het Boheemse woud, er is een breed aanbod van verbazingwekkende Singlereizen in heel Oostenrijk. Skiën of snowboarden zijn de voor de hand liggende winteractiviteiten, maar wandelen en fietsen tijdens het zomerseizoen kunnen een bijzonder moment garanderen in de frisse bergen lucht en prachtige uitzichten.
Groep singlereizen in Oostenrijk zijn altijd een success door het combo van leuke gelijkestemde mensen, prachtige natuurlijke uitzichten en de avontuurlijke activiteiten.

0 Resultaten
Helaas pindakaas, geen Singlereis gevonden

Salzburg – “The Salt Fortress”

Hoewel Wenen de hoofdstad van Oostenrijk is en bekend voor zijn prachtige gebouwen, mag Salzburg niet worden vergeten als we de land van Oostenrijk willen beoeken.
Salzburg staat op de werelderfgoedlijst van Unesco en heeft gebouwen die dateren uit de 15e eeuw. De meeste historische bezienswaardigheden zijn in uitstekende staat en gemakkelijk toegankelijk met lokale beschikbare gidsen trots om mensen rond te leiden door hun stad.
Salzburg telt 150.000 inwoners en was de geboorteplaats van Wolfgang Mozart, de wereldberoemde componist van klassieke muziek. Als we de cultuur en het erfgoed van de stad verder willen uitdiepen, kunnen we het beste een reisgids of boek aanbieden.
Een van de grote voordelen van de omgeving van Salzburg is de toegang tot de bergen. Binnen een uur rijden, kunt u zich vinden op een skipiste klaar om af te dalen of het midden van een wandeling in de verbazingwekkende alpen.

Finglereis Filzmoos – Berggebied

Een van de meer populaire reizen naar Oostenrijk is onze zomergroep Hike and Bike reis naar Filsmoos. De naam “Hike & Bike” spreekt voor zich maar omvat ook diverse andere leuke activiteiten die bijdragen aan de bijzondere ervaring in de Oostenrijkse bergen. Deze reis is georganiseerd voor een groep van 50 personen met een hogere opleiding en een minimumleeftijd van 25 jaar. De groepen worden echter opgesplitst in de relevante leeftijdsgroepen om gelijkgestemden bij elkaar te houden. Wij aanbieden singlereis groepen van 25 to 40 jaar, singlereis van 40 tot 59 jaar oud en voor 60 jaar plus.

Filzmoos is een kleine gezellige Oostenrijkse dorpje en een ideal startpunt van mooie en afwisselende Hike & Bike adventuur reis. Uurtje rijden van Salzburg, is het heel makkelijk bereikbaar voor mensen en een perfect plek om te genieten van de verse berglucht en de prachtige uitzichten.

Naast het fietsen en wandelen zijn er ook heel veel leuke activiteiten zoals raften, de Dachstein Gletsjer bezoeken, zwemmen in een bergmeer of gewoon ontspannen in het wellness van het Hotel Bischofsmutze. Naast alle bijzonder momenten, gezellige borrels zijn georganiseerd.

Singlereis Filzmoos is een top keuze voor een avontuurlijke reis in een prachtige natuurlijke omgeveing die ook rust brengt en waar je gelijkgestemde mensen kan ontmoeten.