Singlereizen Verenigde Staten

De Verenigde Staten heeft een van de grootste economieën ter wereld en een belangrijke speler op het wereldtoneel op het gebied van politiek en cultuur. Het is de thuisbasis van veel wereldberoemde bezienswaardigheden, zoals de Grand Canyon, Niagara Falls en het Witte Huis. De VS heeft ook een rijke geschiedenis, met invloeden van vele culturen, waaronder de indianen, Afrikaanse-Amerikanen, Latijns-Amerikanen en Europese immigranten. Ga op singlereis naar de VS en laat je verrassen met al het mooist dat het land te bieden heeft!

2 Resultaten

22-daagse Groepsrondreis Verenigde Staten West

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door het westen van de Verenigde Staten kun je genieten van ruige…

€3.299
Volgens beschrijving

Jongeren groepsreis USA Californië

Ga voor een absolute droomreis en beleef de Verenigde Staten tijdens deze 15-daagse rondreis door…

€2.786

New York 

New York City, ook wel bekend als “The Big Apple” of gewoon “NYC”, is de grootste stad van de Verenigde Staten en een van de meest iconische steden ter wereld. Het is de thuisbasis van veel wereldberoemde bezienswaardigheden, zoals de Vrijheidsbeeld, Central Park, het Empire State Building, Times Square, Broadway-theater en het Metropolitan Museum of Art. New York City is ook een belangrijk centrum voor zaken, cultuur, media, kunst, mode en onderwijs. Het is een melting pot van culturen, met een diversiteit aan etnische buurten zoals Chinatown, Little Italy en Harlem. New York City biedt ook een grote keuze aan restaurants, winkels en entertainmentoptie, waaronder het nachtleven van de stad. Er is altijd iets te doen in New York City, of je nu wilt winkelen, eten, uitgaan of gewoon rondkijken.

De Westkust van VS

De westkust van de Verenigde Staten, ook wel bekend als de Pacific Coast, strekt zich uit van de grens met Mexico tot aan de grens met Canada. Het is een gebied met veel verschillende landschappen en attracties, waaronder prachtige stranden, bergen, woestijnen, bossen en steden.

De westkust is bekend om zijn prachtige natuur, met inbegrip van nationale parken zoals Yosemite, Yellowstone, en de Grand Canyon. Er zijn ook vele beroemde natuurlijke bezienswaardigheden, zoals de rode rotsen van Sedona, de rotsformatie van Joshua Tree, en de kustlijn van Big Sur.

De westkust is ook de thuisbasis van vele grote steden zoals Los Angeles, San Francisco, en Seattle. Deze steden zijn bekend om hun unieke culturen, wereldberoemde bezienswaardigheden en grote aantal entertainment opties. Zoals in LA de film industrie, in San Francisco de Golden Gate Bridge en Alcatraz en in Seattle de Space Needle.

De Westkust is ook bekend om zijn wijn- en bierproductie, en er zijn vele wijn- en bierfestivals in de regio. Er zijn ook talloze outdoor activiteiten zoals wandelen, fietsen, raften, kajakken, skiën en surfen. De Westkust van de Verenigde Staten biedt iets voor iedereen, van natuurliefhebbers tot stadsmensen, van avonturiers tot cultuurliefhebbers.

Los Angeles 

Los Angeles, ook wel bekend als “LA” of “The City of Angels”, is de tweede grootste stad van de Verenigde Staten en een van de meest populaire toeristische bestemmingen in het land. Het is de thuisbasis van de Amerikaanse film- en televisie-industrie, met Hollywood, de Walk of Fame en de Dolby Theatre. Los Angeles biedt ook vele culturele bezienswaardigheden zoals het Getty Center, het Museum of Contemporary Art en het Griffith Observatory. Het is ook bekend om zijn prachtige stranden zoals Venice Beach en Malibu Beach, evenals de populaire winkel- en uitgaansgebieden zoals Rodeo Drive en Sunset Strip. Los Angeles is ook de thuisbasis van diverse sport teams zoals Dodgers, Lakers, Clippers, Kings and Rams. De stad heeft ook een grote verscheidenheid aan etnische buurten, waaronder Koreatown, Little Tokyo en Olvera Street. Los Angeles biedt iets voor iedereen, van cultuur en geschiedenis tot winkelen, uitgaan en ontspanning op het strand.

Silicon Valley

Silicon Valley is een regio in de San Francisco Bay Area in Californië, die bekend staat als het epicentrum van de technologie-industrie. Het is de thuisbasis van vele van de grootste technologiebedrijven ter wereld, waaronder Google, Apple, Facebook, Tesla, en Cisco Systems. De regio kreeg zijn naam vanwege de aanwezigheid van vele semi-conductorbedrijven in de regio, die samen de “Silicon” in Silicon Valley vormen.

Silicon Valley is ook een belangrijk centrum voor onderwijs, met vele universiteiten en hogescholen in de regio, waaronder Stanford University en University of California, Berkeley. Deze universiteiten zijn belangrijke bronnen van talent en technologische innovatie voor de regio.

Singlereizen Vergelijken 

Op zoek naar een avontuurlijke vakantie met een groep leuke singles? Vergelijk onze ruime selectie van singlereizen op onze pagina singlereizen vergelijken. Laat je inspireren door verre bestemmingen en ga op ontdekkingstocht met een groep gelijkgestemde reizigers.