Singlereis in Nederland

Op vakantie in eigen land? Als het even kan reizen we het liefst massaal naar plekken ver van huis. Natuurlijk is het geweldig om andere steden, gebieden en culturen te ontdekken, maar wist je dat Nederland ook een geweldig vakantieland is om op Singlereis te gaan? Nederland heeft maar liefst 20 Nationale parken, een prachtige natuur en een lange kustlijn. Tijdens een Singlereis in Nederland zal je zeker niet stil zitten. Ontdek met een groep leeftijdsgenoten wat Nederland allemaal te bieden heeft. Dit is veel meer dan je in eerste instantie zou denken.

10 Resultaten
All Inclusive

Heerlijke Singleweekend in Overijssel

Overijssel

In het sfeervolle Villa Vechtdal beleef je, mede door het actieve programma, een onvergetelijk weekend…

€319
Volpension

Singleweekend Vol Leuke Activiteiten Goesbeek

Goesbeek

Dichtbij de bossen van Groesbeek en Berg en Dal vind je het prachtige Villa Heuvelrijk.…

€359
All Inclusive

Singleweekend Ardennen België

Ardennen

De krakende vloeren, hertengeweien aan de muur en de immense open haarden. In de Ardennen…

€379
Halfpension

5-dg singlereis Fietsen in Valkenburg & Maastricht

Valkenburg

Wie denkt aan fietsen in Limburg, denkt in eerste instantie aan het beklimmen van de…

€214
Halfpension

Nederland | 4 dagen Wandelen in het Aachener Land

Het landgoed van Abdij Rolduc lijkt de abrupte overgang te zijn van het industriële gebied…

€460
Volpension

5-daagse Single Wandelreis Drenthe

Drenthe is een schitterende wandelprovincie. U kunt er routes vinden in alle soorten en maten.…

€429
Halfpension

Singlereis Wandelweekend Den Bosch & Meierij

Een heerlijk wandelarrangement met als ingrediënten natuur, de levendige provinciehoofdstad Den Bosch en verblijf op…

€229
Halfpension

Singlereis Wandelweekend Loonse en Drunense Duinen

Op een unieke locatie in Helvoirt, aan de rand van Nationaal Park De Loonse en…

€209
Volpension

YogaWeekend Loonse- en Drunense Duinen Singlereis

Het decor van dit weekend vol ontspanning en tijd voor jezelf is hotel Guldenberg. Het…

Halfpension

Singlereis Wandelweekend Valkenburg

Nederland is bij uitstek geschikt om er een heerlijk weekje actief op uit te trekken.…

€165

Singlereis naar Waddeneilanden

Als je op vakantie wilt dichtbij huis, dan zijn de Waddeneilanden een zeer aangename bestemming. Op de wadden kun je de drukte van thuis even achter je laten en genieten van het eilandgevoel. Op de Waddeneilanden kun je de mooiste routes wandelen of fietsen. Maak samen een korte stop bij een vismarkt en geniet van ouderwetse gezelligheid en ambachtelijke kwaliteit. Op de Waddeneilanden kun je heerlijk relaxen en genieten van het uitzicht en de ontspannen sfeer. Maar als je toch liever iets actiefs wilt ondernemen kun je ook een watersport beoefenen als zeilen of kitesurfen.

De Veluwe voor de echte natuurliefhebber

De Veluwe is een zeer populair natuurgebied in ons land. Ga er samen met andere single natuurliefhebbers op uit om dit prachtige natuurgebied te ontdekken. Ontdek de Veluwe te voet, op de fiets. Met een beetje geluk spot je samen met de andere singels wilde dieren tijdens een activiteit. Tijdens een singlereis naar de Veluwe zal je verschillende stadjes bezoeken en overnachten in een geweldig hotel. Je zult tijdens je verblijf niets te kort komen.

HBO-WO reizen in Nederland

Met een van de HBO/WO singlereizen kan je samen met andere hoger opgeleide genieten van je een uitje in Nederland. Vaak worden singlereizen ingedeeld op leeftijd en niet op niveau. Met een singlereis geselecteerd op niveau kun je met gelijkgestemden genieten van een geweldige vakantie.

Singlereis Nederland 60+

Als 60 plusser kan het lastig zijn om een geschikte vakantie te vinden. Al helemaal als je single bent. Met een groep leeftijdgenoten kun je tijdens een singlereis in Nederland genieten van een rustige vakantie. Gezellig met elkaar wandelen in de prachtige natuur. Een bijkomend voordeel is dat je op vakantie in eigen land niet ver hoeft reizen en je vaak ook minder geld kwijt bent dan dat je naar het buitenland afreist. Met single reizen 60 plussers in Nederland leer je op een toegankelijke manier nieuwe mensen kennen.

Single Weekend Nederland

Wist je dat het ook mogelijk is om op single weekend in Nederland te gaan. Misschien hou je er niet van om lang van huis te zijn, maar wil je er wel even een paar dagen tussenuit met een groep andere singles. Dat kan natuurlijk ook. In een ongedwongen sfeer ga je samen met gelijkgestemden leuke activiteiten ondernemen. Dit kan van alles zijn. Of je nou gaat wandelen, fietsen, zeilen of op een culinair weekend wijnproeven. Er zijn enorm veel mogelijkheden.