Singlereizen naar Duitsland

Wandelen, fietsen, kerstmarkten, bier en Riesling. Duitsland is bij uitstek een van de populairste vakantielanden van ons Nederlanders, ook onder singles. Duitsland kent grote steden zoals Berlijn, München en Frankfurt, maar heeft ook lang uitgestrekte heuvellandschappen en grenst tevens aan de Alpen en het minder bekende Ertsgebergte. Of je nou dus van fietsen, wandelen of wintersport houdt, Duitsland leent zich geweldig voor een singlereis.

1 Resultaten
lunch & diner

7- daagse wandelvakantie Zwarte Woud

Wandelen in het Zwarte Woud in Duitsland kunt u het best beschrijven als wandelen langs…

€770

Singlereis naar de hoofdstad Berlijn

De hoofdstad Berlijn zit vol met culturele bezienswaardigheden met gebouwen zoals de Reichstag, de Brandenburger Tor, de Berlijnse Dom en natuurlijk de Berlijnse muur. Maar Berlijn is niet alleen maar cultuur snuiven. Je kunt namelijk ook wandelen door hippe wijken en boulevards zoals Unter den Linden en Neukölln. Verder kent Berlijn een goed nachtleven en kun je na een vol dagprogramma, ‘s avonds nog een lekker drankje en/of dansje doen. Alleen, met de groep, of met iemand die je beter wilt leren kennen. De keuze is helemaal aan jou! 

Perfect wandelen in het zuiden van Duitsland

Als je van een actieve singlereis houdt, dan is wandelen in Zuid-Duitsland zeker een aanrader. De deelstaat Beieren ligt aan de voet van de Alpen en is daardoor bij uitstek een geweldige plek voor wandelaars. En je wandelt natuurlijk niet alleen! Er zijn verschillende aanbieders die groep single reizen aanbieden naar Zuid-Duitsland waardoor je niet alleen wandelt en elkaar beter kan leren kennen. 

Shoppen en natuur in Nordrhein-Westfalen

Gelijk aan de grens met Nederland ligt de deelstaat Nordrhein-Westfalen en is een Walhalla voor mensen die van shoppen en winkelen houden. Gezamenlijk slenteren door Duitse steden als Düsseldorf of Keulen, waar je naast het shoppen ook kunt genieten van de vele restaurants en bars voor een duitse Grosses bier of een Riesling uit de streek. Ook kent Nordrhein-Westfalen veel groen. Het grootste gedeelte van de deelstaat is namelijk bedekt met bossen, natuurparken en agrarisch landschap. Nordrhein-Westfalen is dan ook ideaal om met elkaar op wandeling te gaan en te genieten van de natuur.